Invitatie seminar TULBURĂRI DIN SPECTRUL AUTIST

03-11-2014
B-dul Pictor Nicolae Grigorescu Nr. 41.
Bucuresti, Romania
44.4205027,26.1646003

 

 

Invitație

Seminar

TULBURĂRI DIN SPECTRUL AUTIST

DIAGNOSTIC, SCREENING ȘI TRATAMENT

Stimată doamnă/Stimate domnule,

 

Institutul pentru Dezvoltarea Copilului în parteneriat cu Spitalul de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos”, organizează în perioada 3-4 noiembrie 2014 un seminar cu tema ″Tulburări din spectrul autist: diagnostic, screening și tratament″. Evenimentul va avea loc la sediul Spitalului de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos”, sala de conferințe, București, sector 3, B-dul Pictor Nicolae Grigorescu Nr. 41.

 

Temele abordate vor fi centrate pe criteriile de diagnosticare ale autismului, pe măsurile de depistare precoce ale acestuia, precum și pe posibilele atitudini terapeutice.

 

Lectori și moderatori vor fi:

 

· April LEVIN – medic în specialitatea neurologie, Centrul TSA, Departamentul de Neurologie, Spitalul Universitar de Pediatrie Boston, SUA · Elizabeth Joy SHAFFER – terapeut ocupațional · Shanna ALVAREZ – psiholog, cercetator, Universitatea Washington, SUA Atașat acestei invitații vă transmitem agenda evenimentului, precum și formularul de înscriere. Vă rugăm să ne confirmați participarea până la data de 28 octombrie 2014, prin trimiterea pe e-mail la adresa formare@institutulcopilului.ro a formularelor de înscriere completate. Dorim să menționăm că participarea la seminar nu necesită taxă de înscriere.

 

Pentru orice fel de detalii, persoana de contact este Iulia Constantinescu, telefon 0727.638.368. sau adresa de e-mail formare@institutulcopilului.ro.

 

 

Cu considerație,

Dr. Bogdan SIMION

Director executiv

 

 

 

Background

 

Institutul pentru Dezvoltarea Copilului face parte din Asociaţia pentru Dezvoltarea Copilului si furnizeaza servicii de formare si dezvoltare profesionala, desfasoara activitati de cercetare științifica fundamentala, promoveaza si dezvolta practici de referinta si ofera servicii de consultanta in domeniul drepturilor copilului.

Utilizând atât expertiza academică româneasca (Academia de Ştiinţe Medicale) cât şi pe cea americană (Universitatea Harvard), Institutul pentru Dezvoltarea Copilului promoveaza abordarea integratoare si interventiile pluridisciplinare din viata copilului in vederea atingerii potentialului sau maxim de crestere si dezvoltare.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *